Shpresë për ty në gjuhën rome

Programi "Shpresë për ty" ose "Shpresa Tuqe" është një program prej 30 minutash për gra dhe vajza, në gjuhën rome, ku përfshihen intervista, diskutime, meditime, dëshmi duke siguruar këshilla praktike për shëndetin, çështjet familjare si edhe mësime shpirtërore për jetën e përditshme. Ky program transmetohet në më shumë se 550 stacione radiofonike dhe ka prekur zemrat e shumë grave, duke bërë që ato të gjejnë Krishtin dhe ta jetojnë jetën për Të. Ky program transmetohet në: Radio 7 çdo të dielë ora 23:00, në Tiranë në 97.7 FM, në Lushnjë, Fier në 88.2 FM dhe në Elbasan 102.3 FM.