Organizata

TWR Albania

Është themeluar në qershor të vitit 2003. Disa drejtues të kishave ungjillore Shqiptare, nën drejtimin e pastor Albert Dostit iu përgjigjën thirrjes së drejtuesve të TWR në Evropë dhe krijuan bordin e fondacionit me dëshirën e mirë për të kontribuar në rritjen shpirtërore të kishës shqiptare.

  • Na ndiqni
Shpresa-TWR-Albania-9

PROGRAMET TONA

Emisione në shqip

Sot 'TWR Albania' prodhon programe për burra, për gra në shqip dhe në gjuhën rome, programe për adoleshentë, programe për misionarë, drejtues dhe fëmijë.

Shërbesa E LUTJES

Kalendari i lutjes

"Shpresë për ty"

Lutja është shtylla kurrizore e “Shpresë për ty”. Ne besojmë se shërbesa e vërtetë ndodh në lutje dhe përmes radios ne thjesht korrim atë që kemi mbjellë në lutje.  “Shpresë për ty” nxit individët, kishat dhe grupet e grave të marrin pjesë në lëvizjen mbarëbotërore të lutjes. Me mijëra gra dhe burra përdorin kalendarin e lutjes, për të ndërhyrë tek Zoti për gratë që vuajnë. Çdo  muaj, “Shpresë për ty” nxjerr një kalendar lutjeje me informacione dhe kërkesa lutje, i cili fokusohet në një grup të veçantë njerëzish, në një vend, apo një çështje të caktuar.

20 Vjet TWR Albania

Misioni ynë

Të sjellim shpresë përmes Fjalës dhe të drejtojmë njerëzit nga dyshimi tek vendimi tek dishepullizimi...

'TWR Albania' Përfaqëson kisha dhe denominacione të ndryshme duke besuar në fuqinë e radios për të ndryshuar kombin tonë, bordi i fondacionit dhe stafi yne janë të përkushtuar të sjellin programe radiofonike cilësore dhe të punojnë në mënyra të ndryshme për të prezantuar ungjillin para çdo shqiptari, brenda dhe jashtë kufijve tokësorë.

Play Video
0

Gjuhë të botës

Të sjellim shpresë përmes Fjalës

0

Vende të botës

Prekim zemra, përcjellim shpresë

0

Vite në Shqipëri

Përmes radios për të ndryshuar kombin

publikime

Ti je mami më e mirë në botë

Një bebe e porsalindur ka një aftësi të veçantë për t’u lidhur me ju në minutën që lind. Më lejoni t’ua shpjegoj këtë gjë të mrekullueshme që ndodh në momentin e lindjes...
Bebi im është në inkubator: Si të kontrolloj frikën?
Marrëdhëniet në çift pas lindjes së bebit?

DESHMI të DËGJUESVE

"0 0 208.871 207.989">