Memcare

Programi "Memcare" është një program 15-minutësh në gjuhën angleze për të gjithë misionarët dhe punëtorët e krishterë në Shqipëri. Ky program u kujton të gjithë misionarëve dashurinë dhe kujdesin e Zotit, i ndihmon ata në rritjen e tyre shpirtërore, jep informacion të dobishëm dhe profesional dhe i siguron që nuk janë të harruar ndërkohë që ndihen të vetmuar dhe shërbejnë në situata të vështira.