Podcast "E vërteta në provëz"

E vërteta në provëz

Në këtë program laureatë të çmimit Nobel apo profesorë të ndryshëm të shkencave ekzakte do të japin mendimin e tyre në lidhje me shkencën, teoritë, evolucionin, natyrën dhe trupin njerëzor.

Qëndroni me ne për të dëgjuar fakte mahnitëse për organet e trupit tonë si dhe përgjigjen e pyetjeve të tilla si:

  • Çfarë mendojnë shkencëtarët për Zotin?
  • Si u bë jeta e gjallë?
  • A ka universi një fillim?
  • Kush e bëri Perëndinë?