9. PARAJA DHE KËNAQJA

Sot, do të flasim për një temë, që në Bibël përmendet më shumë se çdo temë tjetër: paraja. Dhe do të shohim sesi ndikon paraja në kënaqjen e njeriut. Qëndroni me ne për këtë diskutim të rëndësishëm në episodin e rradhës në programin Ngritja e Kampionëve.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.