10. JETO ME MË PAK SESA AJO QË FITON

Kur vjen puna te financat, je luftëtar, apo i stresuar? Në programin e sotëm do të diskutojmë për rëndësinë e jetesës me më pak nga ç’fitojmë. Pse është e rëndësishme kjo? Përgjigjen do ta shohim sot ne programin Ngritja e Kampionëve.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.