8. ÇDO BURRË ËSHTË NJË BULLDOG

Po nisemi në betejën kundër borxhit financiar, tundimit seksual, telasheve familjare, e të tjera. Prandaj, është jetike të kesh marrëdhënie personale me Krishtin. Çdo përkushtim dhe marrëdhënie tjetër në jetën tënde do të ndikohet nga kjo.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.