7. SEKRETI DREJT NJË JETE TË NDRYSHUAR

A ke kaluar nga mediokriteti dhe jeta e krishterë e mërzitshme tek përpjekja e pandalshme për një marrëdhënie të përditshme dhe më të thellë dashurie me Perëndinë? Disave prej jush këto emisione ua kanë ndryshuar jetën. Për disa burra të tjerë, edhe pas dëgjimit të këtyre emisioneve, jeta është njësoj si më parë. Po atëherë, ku qëndron dallimi? Cili është sekreti që të të ndryshohet jeta?

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.