80. NDIKIMI I DIVORCIT TË PRINDËRVE TEK FËMIJËT Pj.6

Ndërsa parkoi para shtëpisë së ish-gruas së tij, Xhosh mendoi se sa e urrente momentin kur fëmijët e tij, duhej të ktheheshin tek mamaja e tyre. Fëmijët e përqafuan Xhoshin dhe vrapuan drejt derës. Ai pa ish-gruan e tij që i përqafoi dhe hynë në shtëpi.

Kur po kthehej, Xhoshi po mendonte se si ndodhi divorci. Ai mendoi: “Si ka mundësi që unë u betova se fëmijëve të mi nuk do t’u ndodhte ajo që më kishte ndodhur mua e përsëri, firmosa letrat e divorcit pa asnjë kundërshtim. Mua më vinte keq kur shkoja sa tek shtëpia e nënës dhe sa tek shtëpia e babait dhe tani, fëmijët e mi po bëjnë të njëjtën gjë. Si ndodhi kështu?”

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.