81. NDIKIMI I DIVORCIT TË PRINDËRVE TEK FËMIJËT Pj. 7

Xhoni festoi 35 vjetorin e martesës së prindërve të tij me familjen dhe miqtë. Gjashtë muaj më vonë, i ra telefoni. Ishte maja e tij. “Si je mama? Kjo është surprizë! Mendoja se nuk do të flisnim, deri fundjavën tjetër. Ç’kemi? Ai dëgjoi: “Si je Xhon?”, pastaj një heshtje e gjatë. “Mama, je mirë?”

Më në fund, mamaja i tha: “Mbaroi!” Ai ishte i hutuar. “Çfarë mbaroi? Çfarë po thua?”

“Xhon, më vjen keq që po ta them këtë, por ti je më i madhi, kështu që mendova se duhet ta dije i pari. Unë dhe babai yt po ndahemi!” Folën edhe më gjatë, por Xhoni mban mend vetëm kaq. Bota e tij ndryshoi rrënjësisht.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.