78. NDIKIMI I DIVORCIT TË PRINDËRVE TEK FËMIJËT Pj.4

Imagjinoni sikur jeni 5 vjeç dhe keni shkuar me mamanë në treg. Ka shumë njerëz dhe ju shtrëngoni fort dorën e saj. Papritur, një shenjë me shumë ngjyra ju tërheq vëmendjen. Ju lëshoni dorën e mamasë dhe shkoni atje dhe, kur ktheni kokën, mamaja ka lëvizur dhe ju nuk arrini ta shihni. Ju ngrini në vend dhe tmerroheni që jeni ndarë prej saj. Thërrisni me të madhe: “Mami, mami!” dhe sekondat ju duken si orë të gjata. Lotët ju rrjedhin, deri sa ndjeni krahët e saj që ju përqafojnë. Kjo histori përshkruan një 5 vjeçar, por mund t’ju ndodhë, edhe kur jeni një burrë 45 vjeç.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.