77. NDIKIMI I DIVORCIT TË PRINDËRVE TEK FËMIJËT

Gjatë sondazheve të bërë në kulturën perëndimore në lidhje me frikën, dy ishin përgjigjet më të shpeshta. Njëra ishte frika e të folurit në publik dhe kjo, është në krye të listës së frikërave. Gjithmonë ka diçka frikësuese, kur del para njerëzve për të folur, pavarësisht se sa i madh është grupi i njerëzve. Frika tjetër e zakonshme, është frika nga dentisti dhe ndoshta, këtu ndikon faktori dhimbje. Sidoqoftë, ka edhe një frikë që nuk shfaqet nëpër lista dhe ajo ndikon tek një grup i caktuar njerëzish. Kjo frikë i pengon njerëzit të thonë, apo të bëjnë, atë që duhet. Ndonjëherë, edhe të thonë, apo të bëjnë, atë që nuk duhet. Cili është ky grup? Të rriturit, me prindër të divorcuar. Dhe cila është kjo frikë? Frika nga konflikti.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.