76. NDIKIMI I DIVORCIT TË PRINDËRVE TEK FËMIJËT Pj.2

A keni parë një aktor, apo aktore, të bëjnë një intervistë në shtëpinë e tyre? Ata duken sikur janë persona krejt të ndryshëm, nga sa shfaqen në rolet që luajnë. Këtë bën një aktor i mirë, apo aktore e mirë – ata bëhen dikush tjetër. Ndonjëherë, marrin edhe çmime, nëse luajnë bukur. Por ka edhe disa persona të tjerë, që ndryshojnë dhe bëhen dikush tjetër. Ju nuk e dini emrin e tyre. Ata nuk marrin çmime. Loja e tyre nuk bëhet për argëtim. Dhe zakonisht, kjo bëhet për dy arsye: për të mbrojtur veten e tyre dhe për të mbrojtur njerëzit e tyre të dashur. Këta aktorë, janë njerëzit me prindër të divorcuar dhe njerëzit që ata duan, janë nënat dhe baballarët e tyre.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.