75. NDIKIMI I DIVORCIT TË PRINDËRVE TEK FËMIJËT Pj.1

Zyra dukej si çdo zyrë tjetër, por i ulur në qoshe, ishte Majku. Normalisht, ai ishte një njeri i lumtur, që i buzëqeshte kujtdo dhe ishte gjithmonë inkurajues për të tjerët. Por sot, nuk kishte gëzim. Majku vazhdonte të pyeste veten: “Çfarë bëj unë këtu? Pse më doli situata nga duart? Si u kthye në urrejtje, dashuria që unë dhe Kejsi kishim për njëri-tjetrin?” Asistentja e zyrës tregoi nga dera dhe tha: “Mund të hyni tani.” Majku u drejtua nga dhoma, duke e ditur se, kur të mbaronte, ai do të bashkohej me babanë dhe gjyshin e tij, në radhën e burrave të divorcuar.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.