74. NJË VEPËR E PERËNDISË

Shumë prej nesh, kanë një vlerësim të natyrshëm për veprat e bukura. Qoftë një makinë klasike e ruajtur mirë, një punim në dru, apo një ndërtesë që pasqyron një projektim arkitekturor kompleks, veprat e bukura gjithmonë tërheqin vëmendjen tonë. Sidoqoftë, pavarësisht se sa të mahnitshme janë ato që krijon njeriu, Bibla thotë se ju dhe unë, jemi vepra të Perëndisë, të krijuara në mënyrë unike, nga Ai që krijoi universin. Por për ata që janë në Krishtin, të qenit një vepër e Perëndisë, është diçka edhe më e veçantë. Pse?

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.