73. QYTETAR I QIELLIT

Sot, do të doja ta filloja me një pyetje: Cila është kombësia juaj? Qytetarë të cilit shtet jeni? Nëse keni udhëtuar në një vend tjetër, kur keni mbërritur në kufi, dikush ju ka pyetur për qytetarinë, apo shtetësinë tuaj. Pastaj, keni paraqitur provën që vërteton shtetësinë tuaj, që zakonisht është pashaporta. Por pashaporta gjithashtu, përfaqëson ligjet, rregullat, zakonet dhe gjithçka tjetër që i përket vendit tuaj. Në disa raste, në vende të ndryshëm, ju mund të jeni të dyshimtë. Por, po sikur të jeni qytetarë të qiellit?

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.