72. NJE KRIJESE E RE

A keni vënë re se të gjithëve u pëlqen të marrin gjëra të reja? Qofshin këto këpucë, ndonjë mjet i ri, kompjuter i ri, makinë e re, apo shtëpi e re, ne shpresojmë që ‘e re’ do të thotë një gjë më e mirë –  më pak avari, më shumë përfitime, apo diçka që na ndihmon t’i bëjmë gjërat më shpejt dhe më me efikasitet. Ndonjëherë, e reja mund të jetë e frikshme. Një punë e re apo një marrëdhënie e re, mund të sjellin shpresë për të ardhmen, por na bëjnë nervozë për momentin. Por, a keni dëshiruar ndonjëherë të filloni një jetë të re? Pa njollat dhe gabimet e së kaluarës? Pa fjalët lënduese të së kaluarës? Pa varësitë dhe zakonet e këqinj? Të zëvendësoni shqetësimin me gëzim?

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.