61. Masturbimi

Ngritja e kampionëve është një program i dizenjuar nga burrat, për burrat dhe një nga gjërat që ne nuk bëjmë, është se nuk shmnagim çështjet e vështira. Sot do të vazhdojmë me serinë: Burrat dhe pornografia dhe do të bëjmë një bisedë biblike mbi vetëkënaqjen. Kjo është një temë e ndjeshme për disa dhe ne duam të sigurohemi që prindërit të largojnë fëmijët, në mënyrë që ata të mos e dëgjojnë këtë bisedë. Ne i shmangim termat e drejtpërdrejtë seksuale, por gjatë këtij diskutimi, fëmijët mund të ngrenë pyetje, të cilavë prindërit nuk janë gati t’u përgjigjen.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.