60. Pornografia po plotëson një nevojë pj.2

Në programin tonë të fundit, diskutuam se si, edhe pse nuk e kuptojnë, pornografia plotëson një nevojë që burrat kanë në jetën e tyre. Lajmi i keq është aë ajo, shtiret sikur plotëson nevojat e tyre. Lajmi më i keq është se ajo, e pengon Perëndinë të plotësojë nevojat tuaja, për shembull, nevojën për një strehë të sigurt, nevojën për respekt dhe nevojën për të pasur një marrëdhënie të shëndetshme. Por lajmi i mirë, në fakt lajmi i mrekullueshëm është se me Perëndinë, të gjitha gjërat janë të mundura. Dëshira për të përdorur pornografinë, mund të mposhtet. Dhe ne jemi këtu për t’ju ndihmuar.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.