59. Pornografia po plotëson një nevojë pj.1

Bobi kishte qenë në shërbesë për pak vite, kur një burrë i vjetër, i perëndishëm, shkoi për vizitë. Në fund të vaktit, burri e pyeti Bobin, nëse kishte ndonjë zonë të jetës së tij, që ai duhej ta ndryshonte. Pa shumë dëshirë, Bobi u përgjigj: “Dua të di, përse ende vazhdoj të shoh pornografi. E di se është gabim, por dëshira nuk më largohet.” Burri i vjetër iu përgjigj: Herën tjetër që të tundohesh, bëj këto dy gjëra: kërkoji Frymës së shenjtë se cila nevojë e jotja, po plotësohet nga pornografia?” “Nevojë?” Mendoi Bobi. “Pornografia po plotëson një nevojë?

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.