62. Parimi i largimit me shpejtësi

Majku ishte ulur në tryezën e tij të punës, kur filloi rutinën ditore. Sekretarja hyri në zyrën e tij dhe i bëri të njëjtën pyetje: “Hej, bukurosh, kur do të hamë drekë bashkë?” Dreka ishte gjëja e fundit që i shkonte në mendje. Siç i kishte thënë dhe më parë, Majku iu përgjigj: “Asnjëherë. Jam i lumtur në martesë dhe kam dy vajza të bukura.” “E di,”- i tha ajo dhe u largua ngadalë, që Majku të shihte të gjitha format e trupit të saj. Majku kishte një histori të gjatë me përdorimin e pronografisë dhe gjithmonë tundohej prej saj. Një ditë, ajo filloi ritualin e përditshëm, por këtë herë, nga goja e Majkut dolën fjalë që as ai vetë nuk i priste. Çfarë fjalësh tha?

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.