56. Nuk mund t’i heq nga mendja ato imazhe

Poli shërbente në kishë, duke u uruar mirëseardhjen vizitorëve. Ai gjithmonë buzëqeshte. Ishte një njeri i lumtur, që e donte gruan, fëmijët e tij dhe Zotin e tij, por kishte një problem.  Ndërsa ishte duke bërë një punë, papritur atij i vinte në mendje imazhi nudo i një femre. Edhe pse Poli nuk kishte parë më pornografi, pak kohë pasi u bë i krishterë, ai nuk mund t’i ndalte dot këta imazhe që i vinin në mendje. Ai ndihej i mposhtur, i turpëruar dhe i pashpresë se gjërat do të ndryshonin ndonjëherë. Por a është e vërtetë kjo?

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.