57. A isha në një sulm demonik? Pjesa 1

Një ditë, Semi vuri re kopertinën e një libri romantik që po lexonte e shoqja. Gruaja në kopertinë ishte seksi dhe dukej sikur po e shihte në sy. Ai hapi librin në një faqe dhe ndodhi që aty, përshkruhej një skenë seksuale mes kësaj gruaje dhe një mashkulli muskuloz. Semi ngeci aty dhe nga kjo, lexoi të gjithë librin, madje edhe cdo novelë romantike që e shoqja lexonte më pas. Kjo ndodhi 10 vite më parë. Ai donte të ndalte, sepse si i krishterë, e dinte se epshi ishte dicka e gabuar. Por, kur shihte librin tjetër, ai ndjente luftën që bëhej brenda tij, midis ndjekjes së Krishtit dhe epshit për gratë në ata libra. A ishte Semi thjesht i dobët, apo ishte në një betejë frymërore.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.