55. Nuk e dija që ishte mëkat

Nëse do të thosha se, si burra, ju jeni qenie seksuale, a do të habiteshit? Ndoshta jo. Shumica nga ne e dinë këtë, që kur kanë qenë djem të rinj. Dhe mendoj se, edhe nëse ndonjë grua është duke na dëgjuar, as ajo nuk do të habitej. Por, po sikur të thosha se Perëndia na krijoi si qenie seksuale? Kur e vë fjalën “Perëndi” dhe fjalën “seks” në një fjali, a ndiheni në siklet?

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.