50. FËMIJËT E RRITUR ME PRINDËR TË DIVORCUAR, FALJA PJ.2

Ne programin “Ngritja e kampionëve” sot, do të diskutojmë se çdo të thotë vërtet falje dhe do të sqarojmë se çfarë nuk është falja. Ky është një emision që mund të na ndihmojë të gjithëve, kështu që qëndroni me ne.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.