48. FËMIJËT E RRITUR ME PRINDËR TË DIVORCUAR, SHQETËSIMI

Programi “Ngritja e kampioneve” kthehet për të diskutuar ankthin dhe shqetësimin e vazhdueshëm që mund të përjetojnë të rriturit me prindër të divorcuar. Nëse i ke prindërit e divorcuar, ose njeh dikë me familje të ndarë, ke për të përfituar së tepërmi nga kjo seri. Autori i programit po na mëson për mënyrat e ndryshme sesi fëmijët me familje të divorcuara i mbartin pasojat e divorcit me vete edhe pasi rriten. Shpresojmë se do të qëndroni me ne teksa përpiqemi ta ndërpresim ciklin e divorcit.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.