47. FËMIJËT E RRITUR ME PRINDËR TË DIVORCUAR, ETJA PËR BABAIN

Programi i sotëm “Ngritja e Kampionëve”, do të na çojë në një zonë ku burrat kanë fuqi të jashtëzakonshme për të shëruar… ose për të shkatërruar. Sot, tema jonë është “Etja për Babanë” tek të rriturit që vijnë nga familje të shkatërruara. Çdo burrë duhet ta dëgjojë këtë mesazh të rëndësishëm. Qëndroni me ne.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.