46. FËMIJËT E RRITUR ME PRINDËR TË DIVORCUAR, ZEMËRIMI PJ.2

Kent Darsi, themeluesi i Shërbesave për Fëmijët e Rritur të Divorcit, e përdori këtë histori për të ilustruar një arsye pse fëmijët me prindër të divorcuar kanë probleme me zemërimin. Sot, do të shqyrtojmë disa mënyra të frytshme për ta mposhtur problemin e zemërimit, ndaj qëndroni me ne.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.