44. FËMIJËT E RRITUR ME PRINDËR TË DIVORCUAR, BESIMI

Sot ne programin “Ngritja e Kampionëve” po vazhdojmë serinë e emisioneve që shqyrtojnë pse të rriturit me prindër të divorcuar shpesh e kanë të vështirë të krijojnë marrëdhënie të shëndetshme dhe jetëgjata. Synimi i Kent Darsit, themeluesit të “Shërbesave për Fëmijët e Rritur me prindër të divorcuar” është të sigurojë burimet që mund të ndihmojnë në thyerjen e ciklit të divorcit, i cili është kaq i përhapur ndër të rriturit që dikur kanë qenë fëmijë me prindër të divorcuar. Shpesh, pasi çifti ndahet, fëmijët e tyre rriten dhe krijojnë martesa që dështojnë; edhe nipërit e tyre divorcohen.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.