42. KUJDESI PËR NJERËZIT QË VUAJNË

Si ndjekës të Krishtit, ne jemi thirrur që të ndajmë lajmin e mirë të shpëtimit me anë të Jezus Krishtit dhe të kujdesemi për njerëzit që Perëndia i do shumë. Këtë do ta diskutojmë më në hollësi në programin e sotëm Ngritja e Kampionëve.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.