41. PUNA

A ju pëlqen puna që bëni? Disa e shohin punën si mënyrë për të siguruar ushqimin e familjes dhe asgjë më tepër. Ndërsa disa të tjerë e urrejnë punën që bëjnë dhe e kanë tmerr kur shkojnë të punojnë. Ka dhe disa prej jush që po kërkoni punë, por s’po gjeni. Por pavarësisht situatës suaj së tanishme me punën, ju ka shkuar ndonjëherë në mendje se çfarë mendon Perëndia për punën? Si burra që jemi, është shumë e rëndësishme që ta dimë këtë, ndaj qëndroni me ne sot në programin Ngritja e Kampionëve.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.