40. STILI I KRISHTERË I JETESËS

Sulmi ndaj të krishterëve ngaqë besojnë në Krishtin ka ndodhur që përpara se Jezusi të kryqëzohej. Por si duhet të përgjigjemi? Duhet të fshihemi? Apo duhet ta shpallim besimin me zë edhe më të lartë? Këtë çështje—që na prek të gjithëve që besojmë në Jezusin si Zot—do ta shqyrtojmë sot ne programin Ngritja e Kampionëve

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.