37. BOTËKUPTIMI I KRISHTERË

Ç’ngjyrë ka qielli?” Fëmija yt ka shkruar “i gjelbër” dhe mësuesja ia ka konsideruar në rregull.Të gjithë e kanë nga një botëkuptim—një mënyrë si e shohim jetën. Por a janë njësoj të gjitha botëkuptimet? A janë të gjitha të drejta? Ka rëndësi nëse qielli është i kaltër apo i gjelbër? Dhe, më e rëndësishmja, a ka rëndësi çfarë besojmë për çështjet shpirtërore? 

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.