36. THIRRJA E KRISHTERË

Si të krishterë, ne kemi një thirrje në jetë që t’i shërbejmë Zotit dhe Shpëtimtarit tonë Jezus Krisht. Por a duhet t’i shërbejmë atij si Xhon Uesli, apo mund të jemi “thjesht” menaxherë në një dyqan të lagjes? Sot do të shqyrtojmë përparësinë e katërt: të kemi një përkushtim personal dhe përparues ndaj botës.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.