38. MENDËSIA E MBRETËRISË

Satani dëshiron ta hedhë Perëndinë nga maja e kodrës dhe të ngrejë mbretërinë e vet. Në programin e kaluar folëm për zbatimin në jetë të botëkuptimit biblik. Sot do të shqyrtojmë rëndësinë e mendësisë së mbretërisë. Mos e humbisni këtë diskutim, por qëndroni me ne në Ngritja e Kampionëve.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.