34. DHURATA E VETBESIMIT NË PRINDËRIM

Kur dëgjon fjalën vetëbesim, çfarë të shkon në mendje? Sportisti që jep goditjen fituese? Kirurgu që kryen një procedurë të vështirë? Apo, ndoshta, përgatitja për një prezantim të rëndësishëm? Vetëbesimi përcaktohet si “besimi, ose bindja, se do të veprosh në mënyrën e drejtë, të duhur, ose të efektshme”. Sot, do të shohim një dhuratë tjetër të jashtëzakonshme që ua japim fëmijëve—dhuratën e vetëbesimit.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.