32. PËRMIRËSIMI I MARTESËS PËRMES DASHURISË DHE RESPEKTIT

Nëse nusja e ardhshme e djalit tënd do të shihte sesi e trajton ti gruan, a do të shihte një shembull të perëndishëm dashurie dhe mbështetjeje? Apo do të shihte ashpërsi dhe mungesë nderimi ose mbështetjeje? Shpresoj që nusja e ardhshme e djalit tënd të shohë Krishtin në marrëdhënien tënde me gruan. Sot, teksa vazhdojmë diskutimin e emisionit të kaluar, do të shohim disa mënyra të tjera sesi na sfidon Perëndia që ta duam gruan “siç e deshi Krishti kishën dhe dha veten për të”.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.