31. PËRKUSHTIMI DHE KOMUNIKIMI NË MARTESË

Në programin e sotëm NGRITJA E KAMPIONËVE do të flasim për përkushtimin dhe komunikimin në martesë. Burrat dhe gratë ndryshojnë nga njëri-tjetri dhe janë modeluar pikërisht kështu nga Perëndia. Qëndoni me ne për të kuptuar ndryshimet e burrave dhe grave dhe si të themelojmë një komunikim të mirë me bashkëshortet tona.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.