30. AFTËSITË SHOQËRORE

Perëndia i krijoi femrat dhe meshkujt si qenie shoqërore, ndaj është e rëndësishme për Xhonin, ty dhe mua që t’ua gjejmë përgjigjet këtyre pyetjeve. Perëndia i ka pajisur burrat me aftësi mendore dhe emocionale. Sot, do të diskutojmë për një zonë tjetër. Perëndia na ka bekuar edhe me aftësi shoqërore. Kjo, në thelb është dhuntia e marrëdhënieve.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.