29. ZGJIDH GËZIMIN MBI DEPRESIONIN

Thuhet se një e pesta e të krishterëve në mbarë botën përjetojnë aq depresion sa ua pengon aftësinë për të funksionuar normalisht. Si burra, është mirë të pranojmë se kemi emocione, sepse kështu mund t’i përjetojmë në mënyrë të shëndetshme. Kjo është veçanërisht e rëndësishme sot, pasi tema jonë është depresioni te burrat.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.