28. GJENDJA EMOCIONALE

Kur je në punë, a ndalojnë njerëzit të flasin sepse e dinë që do t’u japësh energji dhe do t’i inkurajosh, apo të shmangin sepse nuk duan të zhyten në negativizëm? Disa prej nesh as nuk e pranojnë se kanë anë emocionale, por Bibla thotë se jemi krijuar në shëmbëllimin e Perëndisë. Dhe Perëndia ka emocione. Mund të gëzohet ose trishtohet, zemërohet ose lumturohet. Dhe këto emocione Perëndia ua ka dhënë edhe burrave. Por si po i trajtojmë emocionet? Për këtë do të flasim në programin e sotëm.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.