27. GJENDJA MENDORE

Fatkeqësisht, kudo që të jeni në botë, ka beteja, luftëra, zhurma luftërash, ose kërcënime sulmesh. Por, ndoshta, do habiteshit kur të mësonit se nuk po flas për një luftë diku jashtë në botë. E kam fjalën për një luftë të egër për mendjen tonë midis Perëndisë dhe Satanit. Sot, do të shqyrtojmë fushëbetejën më të rëndësishme: mendjen. Është një betejë ku merr pjesë çdo burrë, por në cilën anën je ti: në anën e Perëndisë, apo Satanit?

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.