26. GJENDJA FIZIKE

Bibla thotë se ne jemi tempulli i Frymës së Shenjtë. Atëherë pyetja është kjo: në ç’formë e ke tempullin tënd sot? Në formë të shkëlqyer? Në formë të mirë? Jashtë forme? Sot, tema është përkujdesja për trupin tonë. Trupi ynë shërben si tempulli i Frymës së Shenjtë.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.