25. JETA E KRISHTERË KËMBËNGULËSE

Bibla e përshkruan këmbënguljen si cilësi pozitive, por këmbëngulja shpesh është e nevojshme për shkak të sprovave dhe pengesave me të cilat përballemi. Gjithsesi, a ka pengesa të përbashkëta me të cilat përballen njerëzit kur përpiqen të jetojnë një jetë krishterë të frytshme?

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.