24. FUQIA E LUTJES

Nëse Perëndia di gjithçka për ne atëherë pse duhet të lutemi? Sot, në programin Ngritja e Kampionëve do të flasim për lutjen. Si të lutemi? Për çfarë duhet të lutemi? Si i përgjigjet Perëndia lutjes? Dhe si mund të ndikojë lutja në jetën e krishterë?

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.