23. FRYMA E SHENJTË

“Një nga çastet më të mahnitshme në jetë më ndodhi natën kur kuptova për herë të parë se nuk mund ta jetoja dot jetën e krishterë që do Perëndia në mënyrën si po jetoja. Në mënyrë të përsëritur, përpiqesha t’i lutesha e t’i përgjërohesha Perëndisë, dhe përpiqesha pareshtur ta ndryshoja mënyrën si mendoja, ndihesha apo veproja. Sa më tepër përpiqesha të isha i perëndishëm, aq më shumë ndihesha komplet dështak” Sot, në programin Ngritja e Kampionëve do të diskutojmë për nevojën tonë për Frymën e Shenjtë.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.