22. JETO JETËN E KRISHTERË

Sikur të të pyeste dikush: “Cili është kuptimi i jetës?” Si do t’i përgjigjeshe? E ke menduar se çfarë i jep jetës qëllim dhe kuptim? Mos, ndoshta, i japin kuptim marrëdhëniet që karakterizohen nga dashuria? Apo qëllimi kryesor i jetës është të ndihmojmë të tjerët? Apo duhet të jetojmë duke rrëmbyer ç’të na kapë dora dhe të bëjmë gjithçka që mundemi? Apo synimi është të përmbushim gjithë nevojat tona materiale? – Pikërisht për këtë do të diskutojmë sot në programin Ngritja e Kampionëve.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.