21. KUSH ËSHTË JEZUSI

Nëse dikush do të na ofronte mundësinë të kalonim një ditë të tërë me një mjeshtër, do gëzoheshim shumë. Cilin do të zgjidhje TI? Një lojtar futbolli, apo vrapues garash të gjata? Ose, ndoshta, mund ta kaloje atë ditë me një mjeshtër të drugdhendjes. Ose, me një peshkatar profesionist, ose muzikant, ose lojtar kriketi, apo artist të preferuar. Por sot do të shohim një Mjeshtër me famë botërore. Një burrë, që është Mjeshtër i mjeshtërve. Dhe ai dëshiron që urtësinë e vet ta ndajë me ty dhe me mua. Për këtë Burrë të mahnitshëm do të diskutojmë sot në programin Ngritja e Kampionëve.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.