20. MASA E VËRTETË E BURRIT

Fakti është që edhe burrat e krishterë do të kenë ditë kur puna, gruaja, fëmijët, apo vetë jeta do t’iu duken jashtë kontrollit. Mund të tundohemi edhe ne “të fluturojmë tej” siç shkroi Davidi. Por, sot, do të shohim sesi iu përgjigjet burri i perëndishëm trysnive të jetës. Ndaj, qëndroni me ne në programin “Ngritja e Kampionëve”.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.