18. KTHIMI I ZEMRAVE TË BABALLARËVE TEK FËMIJËT

Të gjithë vrasim mendjen c’rezultat mund të na japin fëmijët si baba? Mënyrën si na vlerësojnë fëmijët, si dhe tre parime biblike për edukimin e tyre, do ta shohim ne programin e sotëm “Ngritja e Kampionëve” Parimi i parë biblik për edukimin e fëmijëve është ky: “edukimi i fëmijëve është një përgjegjësi që babait ia ka dhënë Perëndia”. Më lejoni t’jua përsëris. “Edukimi i fëmijëve është një përgjegjësi që babait ia ka dhënë Perëndia.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.